Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

ΙΕΡΑ ΟΣΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΣΟΝ

Εκταφή οστών αρχιεπισκόπων Κύπρου για... "προσκύνημα"!

Η είδηση έλεγε ότι βάνδαλοι σύλησαν τους τάφους τριών αρχιεπισκόπων τα ξημερώματα στο νεκροταφείο Αγίου Σπυρίδωνα, στη Λευκωσία! «Πω, πω, βανδαλισμός ιερόσυλων!», αναφώνησαν οι ευσεβείς Χριστιανοί. «Βρισκόμαστε μπροστά σε ανοσιούργημα», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, κ. Μιχάλης Κατσουνωτός.


«Από τους τάφους του Αρχιεπισκόπου Σωφρονίου Γ´ και του Κυρίλλου Β´ απουσιάζουν τα οστεοφυλάκια, ενώ από τον τάφο του Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου Γ´ απλώς υπήρξε μετακίνηση της ταφόπλακας, χωρίς να υπάρξει μετακίνηση του οστεοφυλακίου», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου. Ερωτηθείς αν στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση οι υποψίες, είπε πως είναι πολύ πρόωρο. «Εύλογα διερωτάται κανείς πού βαδίζουμε επιτέλους. Φαίνεται ότι βρισκόμαστε και πάλι μπροστά σε ένα ανοσιούργημα, και δυστυχώς φαίνεται πως αυτή η κοινωνία έχει κάποιους ανάμεσά της με πολύ αρρωστημένα μυαλά», ανέφερε. (πηγή)



Σωπάτε βρε παιδιά, μην κάνετε έτσι! Πρόκειται για πράξη "λατρείας"! Δεν έχει αρρωστημένο μυαλό αυτός που το έκανε. Απλά ήταν υπέρ το δέον "ευσεβής". Είχε ακούσει ότι τους αρχιεπισκόπους τους λένε «παναγιότατους», και σκέφτηκε να πάρει τα οστά τους για προσκύνημα, μπας και του βγει και κάνα θαύμα στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.


Μπορεί να έχει υπόψη του να χτίσει καμιά εκκλησία και να τα βάλει κάτω από την Αγία Τράπεζα, όπως είναι το "ορθόδοξο έθιμο". Μπορεί να τα τεμαχίσει σε κομματάκια και να τα μεταφέρει σε μοναστήρια ως οστά άλλων γνωστών "αγίων", όπως του Αγίου Φανουρίου, ή του Αγίου Σωφρονίου, που ήταν και συνονόματος του Αρχιεπισκόπου Σωφρονίου του Γ´. Βλέπετε στην "Ορθοδοξία" μας τα οστά "αγίων" είναι πολύτιμα και ο καθένας θα ήθελε να έχει ένα κοκαλάκι τους στο σπίτι του για να τον φυλάει. Καταλάβατε "ευσεβείς" Ορθόδοξοι χριστιανοί, εσείς που φρίξατε με το ανοσιούργημα;


Λοιπόν, πρόβατα "ορθόδοξης" βοσκής, εσείς που πάτε και προσκυνάτε μούμιες υποτιθέμενων αγίων στους υψηλούς τόπους ειδωλολατρίας, κατά προτίμηση σε νησιά, ξυπνήστε! Αν θεωρείτε ιεροσυλία τη σύληση τάφων και τη μετακίνηση οστών, πρέπει να θεωρήσετε ως απόλυτη ύβρι νεκρού και απόλυτη εξαπάτηση πιστού την έκθεση λειψάνων για προσκύνημα.
Αν επαναστατεί η συνείδησή σας εναντίον του ιερόσυλου της Κύπρου, πρέπει να επαναστατήσει χίλιες φορές περισσότερο εναντίον της Ιεραρχίας της Εκκλησίας που σας εξαπατά και σας κολάζει με το να σας προσκαλεί σε προσκύνημα λειψάνων και σκηνωμάτων.

Με ποιο δικαίωμα ξεθάβει η Εκκλησία νεκρούς και τους ανακηρύττει αγίους; Μιλάμε για το άκρον άπατον της θρησκευτικής απάτης, για ένα διαχρονικό "ιερό" έγκλημα χωρίς τιμωρία. Το πνευματικό σκοτάδι της ψευτο-ορθοδοξίας είναι τόσο πυκνό που κόβεται με το μαχαίρι. Και ποιος άνθρωπος έχει το δικαίωμα ν' ανακηρύττει αγίους; Ποιος γνωρίζει τα άδυτα της ψυχής του ανθρώπου και τους κρυφούς του διαλογισμούς παρά μόνον το πνεύμα του;


Θέλω να ευχαριστήσω τον άγνωστο ιερόσυλο για την ευκαιρία που μου έδωσε να καταγγείλω για άλλη μια φορά την Ορθοδοξία για σύληση τάφων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση – τάφων υποτιθέμενων αγίων – και για τον εκμαυλισμό των πιστών σε προσκύνημα λειψάνων. Άθελά του ο ανόσιος της Κύπρου έγινε όργανο της Θείας Πρόνοιας για να καταγγελθεί από τούτο το ιστολόγιο η λειψανολατρεία ως απόλυτη ύβρις νεκρού και βλασφημία του Θεού.


Κι ενώ οι προσκυνητές λειψάνων και σκηνωμάτων λόγω βλακείας ίσως απαλλάσσονται, αναπολόγητοι είναι οι πονηροί ρασοφόροι που τα ξεθάβουν και τα εμπορεύονται, οδηγώντας τους πιστούς σε πνευματική πορνεία.
Posted by Μαρία Σεφέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια: